HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

de prijs is op aanvraag.
Frans kan solo geboekt worden incl geluid of met volledig orkest.
 
optreden 30 tot 75 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

FRANS BAUER

Zijn eigen reality soap, de vriendelijkheid zelve en iemand die dichtbij zijn publiek staat, zo kent heel Nederland Frans Bauer!

Frans Bauer werd op 30 december 1973, de enige autoloze zondag, in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal geboren. Al op zeer jonge leeftijd bleek zingen zijn grootste passie te zijn. Vanaf zijn elfde jaar begon hij met het nemen van zanglessen en trad hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten zoals Koos Alberts.

In 1992 beproefde Frans Bauer samen met de producer Emile Hartkamp zijn eerste geluk met de release van zijn debuutalbum “Op Weg Naar Het Geluk”. Het zou echter nog twee jaar duren voor dit album in de hitlijsten terechtkwam. Met zijn megahitsingle “Als Sterren Aan De Hemel Staan” brak Frans Bauer definitief door. Vanaf dat moment veranderde alles wat hij aanraakte in goud en platina en scoorde hij hit na hit.

De waardering voor Frans Bauer is niet alleen gebleken uit het behalen van de gouden en platina platen en uitverkochte concerten, maar ook uit de vak- en publieksprijzen die hij heeft mogen ontvangen. Zo is hij in 1995 onderscheiden met de Zilveren Harp en ontving hij twee achtereenvolgende jaren (2000 en 2001) de publieksprijs voor de beste zanger van het jaar “De Rembrandt Award”.

Dankzij zijn fans wordt Frans Bauer steeds populairder. In maart 1998 geeft hij zijn eerste reeks concerten in Ahoy'. De realitysoap De Bauers over het gezinsleven van Frans en Mariska is een veelbekeken televisieprogramma. Hij wordt in 2004, onder meer vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Frans is ambassadeur van Villa Pardoes. In datzelfde jaar won hij tevens de Gouden Televizier-ring. Zijn debuut in de bioscoop maakt Bauer in 2005 door mee te spelen in de film "Plop en het vioolavontuur" van Studio 100, waarin hij de rol vertolkt van de muzikale kabouter Amadeus.

Voor december 2006 stonden een 15-tal concerten in Ahoy gepland, welke echter uitgesteld moesten worden. Reden hiervoor was de vondst van een poliep op zijn stembanden, waar Bauer zo snel mogelijk aan geopereerd moest worden. De uitgestelde concerten hebben in april en mei 2007 plaatsgevonden.

Op 26 maart 2007 kondigde Bauer aan in het huwelijk te treden met zijn vriendin Mariska. De bruiloft zal in mei 2008 plaatsvinden.

Op 12 april 2007 verscheen zijn biografie Frans Bauer, geschreven door Louis Bovée. Een 155 pagina's tellend boek over de zanger met drie hoofdthema's: De Liefde, Het Geluk en Het Verdriet (en toch weer geluk).

Tien jaar na hun vorige gezamenlijke succes, betraden Frans Bauer en Marianne Weber in december 2008 voor het eerst weer samen het podium van de Ahoy' te Rotterdam. Gedurende een 2,5 uur durend spektakel werden de fans getrakteerd op een ongekende live show. Frans en Marianne werden hierbij terzijde gestaan door een zestienkoppig orkest, dansers en gastartiesten als Ronny Tober en Anneke Grönloh.

 

prijs
OP AANVRAAG
Te boeken als solo act of met orkest
tijd

diverse mogelijkheden

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010