HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1375.00 incl geluid tot ca 300 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

FRANK VAN ETTEN

Frank's eerste single "Pluk alle sterren" kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders. Ook tweede single "Geluk", was veel op de stations te horen maar zijn echte doorbraak kwam met de derde single "Leef Als Een Zigeuner". Dit werd een grote hit in heel Nederland tot aan Spanje toe. Deze single is tot op de dag van vandaag nog steeds een absolute hit.

Zijn daarop volgende debuutalbum "De weg naar geluk" ging inmiddels al meer dan 20.000 keer over de toonbank. Franks tweede album "Voor Altijd Samen" is in april 2004 uitgebracht met als voorloper de single "Waar Ze Voor Leeft" ook de single "Deze Nacht Ben Jij Van Mij" staat op dit album. In de lente van 2005 kwam het derde album "Zo Ben Ik" uit geproduceerd door John van de Ven.

In januari 2007 is Frank’s 4e CD album getiteld "Mijn Gevoel" uitgebracht. Als voorloper voor deze nieuwe CD is in juni 2006 al de eerste single met video clip getiteld "Een Lange Hete Zomer" uitgekomen. Op het album stonden 2 hits; "Een Lange Hete Zomer" en "Marsha" die het landelijk zeer goed deden.

In 2008 tekende Frank een nieuw platencontract bij Foreign Media Music, wat later overging in T2 Entertainment. Samen met producer Martin Sterken schreef Frank aan zijn meest recente album "Leef". "Ik Ben Een Vagabundo" is de bekendste al landelijk een hit aan het worden. Deze single werd geschreven door Adri-Jan Hoes. Het album kwam in Januari 2008 op de markt en staat vol met splinternieuwe stukken en laat een vrolijke maar ook gevoelige kant van Frank van Etten zien. Ook staan op deze cd meerdere fantastische stukken met zigeunerklanken vol melancholie. De clip "Ik Ben Een Vagabundo" draait nog steeds op de landelijke radio -en televisiestations.

Momenteel werkt Frank aan een nieuw album wat in juni 2010 uit gaat komen. Dit betekend ook een nieuwe start in Frank zijn carriere. Van juni 2009 tot januari 2010 heeft Frank niet kunnen zingen vanwege een operatie aan zijn stembanden. Van dit album zijn nu twee singles uitgekomen. "Hallelujah" en "Dunnetjes Weer Over" zijn deze twee singles. Met Hennie Thijssen en Gerto Heupink is het succesvolle team van vroeger weer bijeen, en dat is te horen in de producties. "Halleluja" heeft het erg goed gedaan, en "Dunnetjes Weer Over" is momenteel een echte hit.

Frank zijn carriere is niet altijd over rozen gegaan. Frank, een jongen van het volk, heeft een hoop tegenslagen gekend. Het vak zit vol met valkuilen, en er worden gouden bergen beloofd. Ondanks dat heeft Frank elke valkuil overwonnen en is hij beter als nooit tevoren.

 

prijs
1375.00 incl geluid tot ca 300 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010