HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

FONS DE POEL

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

FONS DE POEL

Fons de Poel
Fons de Poel
Fons de Poel is meer dan een kwart eeuw actief in actuele journalistiek op televisie. Hij was achtereenvolgens hoofdredacteur en presentator van programma’s als Brandpunt, Reporter en Netwerk. Op dit moment maakt hij voor de KRO-televisie uitzendingen van het biografieënprogramma Profiel. Daarnaast is hij presentator, interviewer en producent van “Zondagavond Laat”, een programma waarin hij met enige regelmaat mensen uit het nieuws naar huis rijdt. Tevens maakt hij als zelfstandig producent talrijke documentaires. Voor de zender Het Gesprek leidt Fons de Poel wekelijks “Het Gesprek op Zondag”, actueel discussieprogramma met gasten uit politiek en journalistiek.

Fons de Poel begon zijn journalistieke loopbaan in de lokale journalistiek in Nijmegen, achtereenvolgens bij het Nijmeegs Dagblad en ‘De Gelderlander’. Na een aantal jaren als schrijvend journalist werd hij verslaggever bij KRO’s actualiteitenrubriek ‘Brandpunt’. Voor deze rubriek bereisde hij als internationaal verslaggever de hele wereld. Bij ‘Brandpunt Politiek Café’ kwam hij als presentator prominenter in beeld. Vervolgens maakte hij een serie programma’s onder de titel ‘De Afrekening’. Daarna was hij oprichter, eindredacteur en presentator van het veelbesproken programma ‘Reporter’, een rubriek die zich onderscheidde met nieuwswaardige onderzoeksjournalistiek.
Tot zijn televisie-oeuvre behoort ook de serie ‘Het gevoel van de Poel’, een documentairereeks die hij bedacht over het menselijk gedrag. Hij interviewde daarin topwetenschappers in alle continenten. Daarna was hij bedenker en gastheer van ‘Home Sweet Home’, waarin hij psychologische portretten van bekende Nederlanders neerzette.
Zijn jarenlange ervaring als eindredacteur en presentator hebben eraan bijgedragen dat hij behoort tot de top van de TV-journalistiek in Nederland.

Fons de Poel is een ervaren dagvoorzitter en discussieleider tijdens symposia en congressen. Hij denkt graag mee over de formule van bijeenkomsten en geldt als een scherpzinnig moderator.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..