HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1495.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

ERIC DIKEB

Eric Dikeb is geboren op 16 november 1970 in Den Haag en opgegroeid in de Schilderswijk.
Hij heeft de lagere school gedaan gevolgd door de Mavo/Havo en haalde zijn Mavo-D diploma.

Eric heeft verschillende dingen gedaan maar vanaf zijn 10e jaar heeft hij al te maken met muziek. Zo zat Eric op jonge leeftijd al bij de fanfare waar hij trompet en trommel speelde.
Later zou Eric dit ook in diverse bandjes gaan doen tot dat hij het leuk begon te vinden om muziek te draaien. Hij werd D.J. en hij presenteerde hierbij een karaokeshow.
De discotheken waar hij veel draaide waren onder andere Malibu in Den Haag, Phenix in Cappele a/d IJssel, The Sound in Haarlem en Blues Brothers in Hillegom.
Vanaf zijn 23e begon Eric Dikeb met het geven van een D.J. cursus en kwam hiermee in het programma "U bent aan de beurt" van Peter Jan Rens, dit was tevens het Tv-debuut van Eric.
In dezelfde uitzending debuteerde ook B*E*D en dit werd later een gigantisch succes. Pas in 1995 is Eric begonnen met zingen, dit door een karaokeshow in Spanje, om precies te zijn in Benidorm met het nummer "Stuck on You" van Lionel Richie, waar hij een staande ovatie kreeg toen hij klaar was met zingen.

Buiten Nederland heeft hij ook in Noorwegen, Spanje en België gewoond.
In februari 1997 was het dan zover, zijn eerste singletje kwam uit: "Hou me vast" gevolgd door "Wilde rozen" en "Jij bent mijn lichtstraal". In die tussentijd had Eric ook een vast feestcafé gevonden waar hij elke dag zou optreden, genaamd "De Après Skihut" en werd hierdoor ongekend populair in heel Rotterdam. Omdat Rotterdam alleen niet genoeg is neemt hij opnieuw een single op met de Après Skiklas "Volg de leraar". Dit nummer wordt een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval '98 hoor je hem ook overal.
Later zal blijken dat er meer dan 8.000 exemplaren van zijn verkocht maar omdat de termijn waarin dat gebeurt te lang is zal hij nooit in de hitlijsten verschijnen.

Wegens het grote succes verschijnt er een opvolger van de Apres Ski klas en heet "Is everybody happy". Verder verschijnt de single ook nog op 6 verschillende verzamelalbums. Dit betekent dat er nu ongeveer 50.000 huishoudens zijn die het liedje "Volg de leraar mee kunnen zingen. De bekendste is overigens "De Après Skihut CD" van Arcade. Op dit laatste album staat ook "Is everybody happy" en "De vlieger" van Eric Dikeb.

Op 21 juni krijgt Eric een serieuze en officiële fanclub die actief met hem meewerkt. Het ledental groeit met de dag maar dat is nog niet alles want op 20 november krijgt Eric zijn eigen internetsite zoals je deze nu aan het bekijken bent.

Eric zingt nog steeds in de Après Skihut alleen wat minder vaak omdat zijn agenda steeds voller staat en omdat hij steeds vaker het land in moet.
In januari 1999 kwam er weer een nieuwe single uit: "Er is niets aan". Dit werd groots aangepakt en hij kreeg airplay op Noordzee FM.
Op 1 maart 1999 gaf Eric Dikeb zijn eerste echte grote theaterconcert. Dit concert werd gehouden in het prinses theater in Rotterdam.
Eric werd muzikaal ondersteund door de Eric Dikeb Showband.
Sinds 1 Januari 2001 is Eric elke dag te beluisteren op Radio 3FM als co presentator van het programma Stenders Vroeg. Tot 16 juni is Eric dagelijks te bewonderen in het succesvolle tv programma "Big Diët" waar hij de strijd aangaat met de overtollige kilo's. Recentelijk heeft Eric een mega top 100 notering gehad met de Single " Wie laat de hond uit" een vertaling van het nummer van de Bahamen. De nieuwe single "De wind" ligt vanaf 1 Juni in de landelijke platenzaken.
De veelzijdigheid steekt Eric niet onderstoelen of banken. Na de afvalrace Big Dïet heeft Eric er weer iets nieuws bij, hij gaat namelijk ook STEPLES geven. Dit is iets wat op dit moment zeer goed aanslaat bij het Nederlandse publiek. De nieuwe single van Eric Dikeb is getiteld "PizzaHaHa" Verder werkt Eric Dikeb mee aan de enorme hit High van de Rastafaraman
 

prijs
1495.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010