HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

  750.00

tijd   30 minuten

 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN IMITATOR LOOKALIKE
ELVIS SHOW JOHNNY LEWIS

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO sound mix show die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist " Jerry Scheff" de pianist " " Glen D Hardin" , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis " the Jordanaires " . Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show  in het binnen en buitenland bij diverse evenementen.  In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op  in de STAX club  in Beale street in Memphis .

De imitator  Johnny is onder andere bekend van diverse televisie programma's zoals Bots van RTL4 en Lost in Music van Veronica , nachtsuite 2004 en 2005, AT5, Tros Triviant 2004 en Man bijt Hond NCRV 2005 . Ook was hij te horen in radioprogramma's bij BNN radio 3 de NCRV radio 1 , de wereldomroep en radio Gelderland.  Tevens was de zanger een publiekstrekker op diverse pop festivals  Stomppop, bevrijdingsfestival Almere , koninginnedag op de Dam en op andere diverse grote festival's.   

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger  betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 " Aloha from Hawaii" . Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is.                                             

Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten. Als u de show boekt is dit  inclusief een  professionele geluidsinstallatie . De  backround en het orkest staan op mini disk. Een combinatie met een eventueel geboekte , of te boeken band is bespreekbaar.

prijs 750,00
tijd 30 minuten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..