HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

EDWARD VAN CUILENBORG

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

EDWARD VAN CUILENBORG

Edward van Cuilenborg
Edward van Cuilenborg
Edward van Cuilenborg is bekend als presentator en commentator van NOS Studio Sport, SBS Sport en Eurosport. Bij de NOS werkte hij 13 jaar lang in alle mogelijke functies, bij SBS presenteerde hij zeven jaar lang alle sport en gaf (net als bij de NOS en Eurosport) voetbal- en tenniscommentaar. Omdat SBS steeds minder hecht aan sport vertrok Edward daar begin 2009. Sinds augustus 2009 is hij, naast zijn werkzaamheden als voetbal- en tenniscommentator bij Eurosport, presentator van Sport1. Hier presenteert hij de wekelijkse nieuwe show: Sport1 Highlights, vergelijkbaar met de zondagavond van Studio Sport. Nu hij freelancer is, heeft hij bewust meer tijd gecreëerd om in het land ingezet te worden.

Edward was bij de NOS jarenlang commentator bij de grote tennistoernooien en gaf voetbalcommentaar. Als presentator bij NOS deed hij onder meer NOVA (in duo presentatie met Paul Witteman, Maartje van Weegen en Charles Groenhuijsen), de sportuitzending op zaterdag- en zondagavond, de Grand Stand op zondag, Tour de France, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Na Elven, NOS Laat (in duo presentatie met Sacha de Boer, Harmen Siezen en Marga van Praag), Twee Vandaag, Ochtendjournaals, Olympische Winter- en Zomerspelen, WK en EK Voetbal en 1 januari uitzendingen.

Met de play-off wedstrijd Nederland-Schotland in 2003 en de dartsfinale tussen Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen in 2006 presenteerde Edward de twee best bekeken televisieprogramma’s in de geschiedenis van SBS.
Naast de presentatie van wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal en het darts deed Van Cuilenborg onder meer ook drie jaar de Formule 1.

Recent is van zijn hand het boek ‘Achter de baseline’ verschenen. Samen met zijn vrouw Esther Scholten (freelance journalist voor onder meer Tennis Magazine) werkte hij jaren aan dit 352 pagina’s tellende boek over de beste spelers en speelster uit de Nederlandse geschiedenis. Het boek kreeg zeer lovende kritieken en wordt algemeen beschouwd als het beste boek over tennis dat in Nederland is uitgegeven.

Van Cuilenborg heeft buiten zijn tv-werk om vele sportgala’s en voetbalquizzen gepresenteerd, wedstrijden van het Nederland elftal begeleid voor bedrijven en speeches gegeven. Ook heeft hij meerdere grote reclames, video’s en DVD’s commercieel ingesproken. Verder zet hij zich als ambassadeur in voor verschillende goede doelen (Kika, Sportweek, ambassadeur van de sport voor de Verenigde Naties).

Edward onderscheidt zich door zijn zeer gedegen voorbereiding, zijn prettige samenwerking, zijn pure passie voor sport en mensen en zijn verrassende gevoel voor humor. Hij neemt graag uitdagingen aan, vooral sportieve. Edward geeft ook sportclinics en trainingen en wordt geroemd om zijn interviewvaardigheden, zijn brede scala aan capaciteiten, zijn gevoel voor timing en zijn stemgeluid

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..