HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3850.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

EDSILIA ROMBLEY

Edsilia is vooral bekend geworden als winnares van de Nederlandse en Europese Soundmixshow, en als vertegenwoordigster van Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in 1998, waar ze de vierde plaats behaalde met het nummer 'Hemel en Aarde'.

Haar carrière begon echter als zangeres van de R&B/soul formatie Dignity, die in 1996 een hit hadden met ‘Talk To Me’.Het begon dus meer als een grap. Het begon allemaal in 1995 toen Edsilia door Gracia Gorré wordt gevraagd een nummer te zingen samen met Karima Lemghari, Susan Haps en Gracia zelf. Dat optreden is zo succesvol dat ze besluiten om als groep verder te gaan. Ze noemen zichzelf Dignity: Dignified Individuals Giving New Insight To You.

Edsilia vertegenwoordigt Nederland op 9 mei 1998 op het Eurovisie Songfestival. Ze eindigt op de 4e plaats en daarmee is dat het beste resultaat sinds 1975! Direct na het Songfestival moet Edsilia het een beetje rustig aan gaan doen met haar stem. Na het herstel neemt ze haar eerste Engelstalige CD op getiteld "Edsilia". In juli 2002 verscheen 'Face to Face', het tweede Engelstalige album van Edsilia Rombley. Met Face to Face keert ze terug naar haar R&B en soul roots en dat levert een uitermate geslaagd album op. Het is een persoonlijk statement geworden van een dame die weet wat ze wil. De eerste single, het funky ‘What Have You Done To Me’ was al een voorproefje van de nieuwe, zelfverzekerde Edsilia. De bijbehorende videoclip is van internationale allure, en laat zien dat er met deze nieuwe Edsilia een Nederlandse soul- en popdiva is opgestaan.

In de zomer van 2005 maakt ze namelijk haar North Sea Jazz debuut als gast van de bekende jazzpianist Michiel Borstlap. Daarnaast in treedt ze op in het voorprogramma van Lionel Richie tijdens zijn recente optredens in de Benelux. Ze maakt ook een eigen theatershows. In 2006 was Edsilia Rombley één van de danseressen in Dancing with the Stars. Zij danst samen met Peter Bosveld. De dansen van Peter Bosveld en Edsilia Rombley zijn erg mooi in elkaar gezet en Edsilia schittert dan ook het beeld af. Toch komen zij helaas niet in de finale. In 2007 komt haar Nederlandstalige cd 'Meer dan Ooit' uit . Het albus is een statement van een vrouw die weet waar ze voor staat.

Kortom; met Edsilia op uw feest of evenement hebt u een echte topartiest in huis gehaald!!

 

prijs
3850.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010