HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs is op aanvraag
30 minuten
 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

DEAN DELANNOIT

  Dean is de kleinzoon vanEtienne Delannoit, één van de vijf boksbroeders die naam en faam verwierven inde jaren 45-55. De bekendste onder hen was Cyriel Delannoit. Hij zette de bokswereld op zijn kop toen hij op 23 mei 1948 in het Heizelstadion Marcel Cerdan versloeg. Cyriel kreeg de bijnaam “Tarzan” en werd een legende in de bokswereld.
Leopold en Robert Delannoit -Deans grootooms- waren bedreven muzikanten. Leopold is een bekende trombonespeler geweest bij onder meer het orkest van Francis Bay.
 
Dean ziet het levenslicht op 27 januari 1989 in het stedelijk hospitaal van Geraardsbergen.
 
Op vijfjarige leeftijd heeft hij de voetbalmicrobe te pakken en wordt hij ingeschreven bij KSV Geraardsbergen. Hij droomt er als jongetje van om een groot voetballer te worden.
 
Dean’s grootste passie is natuurlijk zingen en muziek. Familie en vrienden merken al snel dat hij een gouden stem heeft en wanneer hij tijdens een verjaardagsfeest met live band optreedt, geven ze hem de raad om verder te gaan op de muzikale weg. Aangemoedigd door familie en klasgenoten schrijft Dean zich in voor Idool 2007, de muzikale talentenjacht van vtm. Dankzij de medewerking van de schooldirectie kan Dean zich volledig toeleggen op de wedstrijd en zijn talent ontplooien. Hij legt dan ook een parcours af om U tegen te zeggen en wordt op 25 mei 2007 de terechte winnaar van Idool 2007.
 
In de zomer van 2007 legt Dean zich terug toe op zijn studies en behaalt hij zijn diploma Economie-Moderne Talen. Ondertussen schiet zijn muzikale carrière resoluut uit de startblokken. Zijn eerste single ‘So many ways’ is al na enkele weken een dikke hit en wordt bekroond met de Golden Award voor de verkoop van meer dan 16.000 exemplaren. Onder leiding van zijn managers, Bob Savenberg en Jeroen Vermeiren van The Castle Company, verzorgt Dean talkrijke optredens in gans Vlaanderen.
 
In september 2007 wordt Dean gevraagd om zich letterlijk op glad ijs te begeven en mee te doen aan het tv-programma Sterren op het ijs. Ook hier geldt: hij kwam, werkte keihard én overwon. Op 5 december 2007 kan hij de winnaarstrofee in de lucht steken.
In februari 2008 is Dean te zien in ‘Zo is er maar één’, de wedstrijd van Eén waar hij mooi tweede wordt met zijn vertolking van ‘Lieve kleine Pirana’.
 
In juni 2008 gaat Dean samenwerken met Brigitte Devos, 18 jaar lang het boegbeeld van de vtm-persdienst. Zij neemt als manager de fakkel over van Jeroen Vermeiren. Samen bouwen ze aan zijn repertoire. Met succes, want Deans volgende single ‘We don’t belong’ is op alle nationale radio’s te horen en bezorgt Dean verschillende optredens bij ‘Tien om te Zien’. Ook “So Many Ways” blijft het goed doen en de kijkers stemmen het naar de vierde plaats in de Ultieme Top 20 van ‘Tien om te Zien’. Ondertussen blijft Dean overal in Vlaanderen met succes optreden.
 
In het najaar van 2008 kwam “You” op de markt, een waardige opvolger voor “We don’t belong”.
In het voorjaar van 2009 werd “View Divine” gelanceerd. Stuk voor stuk kwalitatieve nummers die alle aandacht verdienen.
 
Vanaf 24/06 is de nieuwe full cd “Desire” exclusief te koop bij het jongerenmagazine “Joepie”.
Het album bestaat uit een prettige mix van ballads, up tempo- en mid tempo nummers. Naast de drie reeds uitgebrachte singles -We don’t belong, You en View Divine- vind je 7 gloednieuwe songs op dit album, waarin Dean telkens een ander facet van zichzelf toont en waarvoor hij heeft samengewerkt met bekende namen uit de muziekwereld.
Ondertussen zijn de titeltrack van het album “My Desire” en de ballade “She Walks On Water als single op de markt. Nu te koop via i Tunes. Oktober 2009 was ook niet onbelangrijk. Vanaf dan gaat Dean ook live optreden met zijn band. Wordt vervolgd….

prijs
op aanvraag
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010