HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1950.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

DE DEURZAKKERS

We gaan terug naar februari 1974. Willem heeft dan het geniale en geweldige idee voor een liedje. En dat liedje wordt : “Zak es lekker door”. Enthousiast gaan de 2 grammofoonplatenverkopers aan de slag. Na vele omwegen belanden ze uiteindelijk bij Jan Vis (artiestenbureau/ manager), die ze kennen als vaste klant bij Willem en Clemens in de grammofoonplatenwinkel in Den Bosch (Oeteldonk) aan de Pensmarkt. Hij ziet dit idee wel zitten en zorgt ervoor dat een plaatopname realiteit wordt.
In samenwerking met hofkapel de Kikvorschen en de selectie van FC Den Bosch wordt: “Zak es lekker door” opgenomen. Hilversum ontdekt het liedje en vele Radio en TV optredens volgen. In 1975 wordt “Zak es lekker door” een Top-10 hit en bekroond met “de carnavalskraker van het jaar”.
“De Deurzakkers” zijn geboren en ze hebben meteen de smaak te pakken, echter ervaring en de juiste liedjes blijken te ontbreken. Hierdoor blijft het succes enkele jaren beperkt tot enige bekendheid in de regio.
Zijn zij een eendagsvlieg?………………………………………………..Neen!
In 1983 is het opnieuw raak met “Waar is de steek van de keizer”, een cover van het populaire liedje van Andre van Duin uit de film “De Boezemvriend”.
Het nummer wordt een van de populairste carnavalsliedjes in dit jaar. En feitelijk zijn er 2 hits, want de B-kant van deze single, “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, is tot op de dag van vandaag een ongekend succes tijdens de optredens en tevens uitermate populair in de voetbalstadions in Nederland, Belgi? en zelfs in Duitsland. Vanaf dit moment is het steevast raak en wordt traditioneel bijna jaarlijks een carnavalsliedje afgeleverd en ontstaan hits zoals, “Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “Geef ons de sleutel maar”.
In 1990 wordt de CD “Tropical Party” uitgebracht, een aaneenschakeling van een aantal Deurzakkers hits in een tropisch jasje.
Hun jarenlange investering wordt beloond met een 45 minuten lange TV special bij Veronica gepresenteerd door Wil Luikinga. In 1996, wordt de CD “Partyhits” uitgebracht, de allergrootste Nederlandstalige hits gebracht in medley vorm. Dit CD concept is nog steeds een schot in de roos en de medley’s zorgen voor een hoogtepunt tijdens de optredens.
In 2007 is het wederom raak met het liedje “Hedde gij nog aajer in de koelkast”, een in het Brabantse dialect gezongen nummer, dat tevens word verkozen tot de Carnavalskraker van 2007.
Ook al doen ze hun naam regelmatig eer aan, want het zijn en blijven Bourgondi?rs, het serieuze aspect blijven ze inzien. Er moet immers keihard gewerkt blijven worden om het succes en de optredens te kunnen continueren.
“Feest in de tent” is en blijft het uitgangs­punt van “De Deurzak­kers" en die intentie heeft het duo nog steeds. Het hele jaar door gaan de optredens door, op allerlei feesten in het hele land, op campings tijdens de zomervakantie, zowel in Nederland, maar ook in Belgi?, waar “De Deurzakkers” uitermate populair en bekend zijn.
Inmiddels hebben Willem en Clemens ook vele reizen achter de rug naar het buitenland, waar ze tijdens oranjefeesten omstreeks Koninginnedag of speciale gelegenheden voor Nederlanders aldaar, een optreden verzorgd hebben.
De afgelopen jaren werden ze onder meer gevraagd door de Hollandsche Club in Singapore en tijdens de marathon van New York in 2000 en 2001 op een after-party voor de Nederlandse deelnemers. Ook waren ze te gast in Mexico-City waar ze voor Nederlanders en Mexicanen tijdens een groot feest van de Hollandsche club de hele boel op z’n kop zetten. Ook op Curacao, in Oostenrijk en Spanje en op Gran Canaria werden ze meerdere malen gevraagd als sfeermakers.
En …………… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest
 

prijs
1950.00 incl geluid tot ca 300 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010