HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

Een voorstelling kost € 740,-- ex BTW  

 

tijd

60 minuten 

TIP

KIJK OOK BIJ ONZE AFDELING ATTRACTIE VERHUUR OM UW KINDER EVENEMENT TE COMPLETEREN

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                         stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

BOEKINGEN VAN , GOOCHELAAR, KINDERSHOW, CLOWN EN KINDERPROGRAMMA

DE CIRCUS CHAUFFEURS

Johan en Fred werken samen als chauffeur voor het circus Cappuccino de la ansjovis. Ze vervoeren alle spullen van het circus met grote  vrachtwagens en aanhangers.  Ze bouwen de tent op en zetten alles klaar voor de grote circusartiesten.
Op een dag is er iets mis gegaan.
Terwijl alles klaar staat, komen de chauffeurs Johan en Fred  er achter dat ze iets missen.  Fred dacht toch echt dat hij vanmorgen de aanhanger aan zijn  vrachtwagen had vast gemaakt, maar hij is er niet.  In deze aanhanger zit net het allerbelangrijkste……… er zitten namelijk alle artiesten van het circus in. ……………. Ze zijn de artiesten vergeten!
 
Ze bellen direct de directeur van het circus. Hij is woedend en schreeuwt: 'stelletje stommeriken! Dan geven jullie de circusvoorstelling maar'. Hij snauwt: 'in het draaiboek kunnen jullie precies lezen wat er allemaal moet gebeuren.  De artiesten zijn onderweg ……..en ik hoop voor jullie dat ze nog op tijd zullen komen.
 
Johan en Fred lezen in het draaiboek:  acrobatiek, vuurspugen, een bekende zanger, jongleren,  leeuwentemmer, de wonderbaarlijke katapult en nog veel meer……………………….Als dat maar goed gaat!
Acrobatiek
Johan en Fred lopen naar het draaiboek en kijken wat daarin staat. De voorstelling begint met een acrobaat. Johan weet gelukkig een paar leuke kunstjes. Eerst leert hij de kinderen hoe een acrobaat loopt. Daarna showt hij, samen met de kinderen, acrobatische hoogstandjes
Vuurspuwen
Vuurspuwen is levensgevaarlijk! Fred neemt het onderdeel vuurspuwen voor zijn rekening. Hij vindt het wel een beetje eng. Johan heeft lol om de angst van Fred en gooit nog wat extra olie op het vuur. Maar wie het laatst lacht, wordt misschien wel nat!
Leeuwentemmen
Geen paniek. Geen paniek. Maar waar is de leeuw gebleven? De leeuwentemmer kan de leeuw niet meer vinden. Hij is ontsnapt. Hij zoek in en om de tent maar steeds is de leeuw hem te slim af. Toch krijgt de leeuwentemmer de leeuw te pakken. De leeuw moet natuurlijk wat kunstjes laten zien. Maar hij snapt de commando’s van zijn baas niet. En wie springt er door de hoepel?
Jongleren
Ballen, ringen, kegels. Johan laat van alles door de lucht vliegen en op de grond vallen. Moeilijk hoor jongleren. Maar gelukkig gaat het steeds beter. Zelfs op hele kleine vingertjes blijven grote ballen draaien.
De wonderbaarlijke katapult
Kijk uit! Dit gevaarlijke apparaat schiet negerzoenen! Het is de bedoeling om een lekkere negerzoen precies in de mond van een kind te schieten. Wie wil daar nou niet aan meedoen? Zelfs de ouders staan te springen voor een lekkere negerzoen. Gaat het deze keer lukken?
 
" Als dat maar goed gaat" is een circusvoorstelling die bijzonder geschikt is kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. De kinderen en ouders worden actief bij de voorstelling betrokken. De voorstelling duurt 60 minuten en is geschikt voor groepen tot 150 personen. Een voorstelling vol met humor, muziek, spanning, misverstanden, emoties en wellicht hoogstandjes. Het kan zowel binnen als in de openlucht worden gespeeld.
 
De
spelers
 
Johan Kamphuys heeft, naast een opleiding in acrobatiek en jongleren aan de Circusschool van Joe Andy, jarenlange ervaring met zijn solovoorstelling
De Circusknecht. Hij treedt op voor scholen, kinderdagverblijven en feesten.
 
Fred Smaling is vooral bekend als muzikant uit de band De Smarties waarmee het Nederlandse lied vertolkt en heeft een jarenlange ervaring in het optreden voor mensen met een verstandelijk beperking
 
Ook zeer veel geboekt in de Sintnicolaasperiode waarbij de show uiteraard volledig wordt aangepast aan de komst van de goedheiligman met o.a. sinterklaasliedjes..
Voor dat de Sint binnenkomt leren de kinderen een aantal leuke circuskunstjes. Deze kunstjes mogen ze dan laten zien aan Sinterklaas. Natuurlijk halen zij Sinterklaas met veel enthousiasme en muziek binnen
 

De voorstelling kan ook in een heuse circustent plaatsvinden. ( meerprijs )

prijs

Een voorstelling kost € 740,-- ex BTW  

incl reis

tijd

1 uur

 

 
 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010