HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1495,00 euro

30 minuten

excl BTW

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN
DE ALPENZUSJES

DE ALPENZUSJES Het vuurwerk uit Limburg '

De Alpenzusjes staan garant voor feest. Het sympathieke duo bracht in de loop der jaren tal van singles en albums uit met als hoogtepunt een  Top 40 hit de " Tiroler Baby Sitter Song" .

Het duo De Alpenzusjes werd in 1980 opgericht door de zangeressen Carla Langendijk en Hanny Tholen. In 1982 verandert de samenstelling. Samen met Anny Cox heeft Alpenzusje Carla een hit met de 'Tiroler Baby Sitter Song'. Een reeks televisieoptredens volgt en de zusjes zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz. Heidi van duo  Joie De Vivre zong ook 12 jaar lang bij het duo De Alpenzusjes.

Hits als 'M'n lieve Schotse Doedelzakkenblazer', 'Breek me de bek toch niet open' en 'Als er wat te feesten valt' volgen elkaar in razend tempo op. Ontdekker Johnnie Hoes typeerde de zusjes als het langst bestaande damesduo van Nederland. " De Alpenzusjes betekent feest" ,aldus de meester.

In 2005 blaast Carla de Alpenzusjes nieuw leven in. Met de single 'Daar zijn we dan weer' gaat Nederland opnieuw in de polonaise. De meiden zijn te gast op tv bij het Tros Muziekfeest, in Shownieuws en in RTL's Gossip Quiz. Recent zijn er twee albums uitgebracht: 'Veel lol en plezier' en 'Het beste van'.

Carla en Anny hebben inmiddels elke zaal van Nederland op de kop gezet. Nog altijd bezorgen de zusjes het publiek een onvergetelijke avond. De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hits van de zusjes…. Want waar de Alpenzusjes komen... wordt het een feest om van te dromen.

 

prijs 1495,00 excl btw
tijd 30 minuten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
:: BOEKINGEN ::
 

 

 
 •  

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010