HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

Bij ieder item op deze website ( meer dan 1000 pagina's ) treft u op deze plaats meer informatie m.b.t. prijzen, bijzonderheden  etc

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTERS SPREKERS MODERATORS EN DISCUSSIELEIDERS
 
Rechts treft u het keuzemenu. >>>>>
 
Stel, u zoekt de juiste man of vrouw om uw nieuwe product te presenteren. U wilt een aansprekende persoonlijkheid voor de (her)opening van uw bedrijf, of een conferencier om uw gasten op een hilarische avond te trakteren. Een motivatiespreker of een discussieleider. Op zoek naar de juiste persoon zult u ontdekken dat het aanbod enorm is. Will Geerling bezit een jarenlange ervaring als het gaat om de juiste persoon voor het juiste bedrijf. Door middel van deze site bieden wij u een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden.

Wellicht zoekt u een specialist op een bepaald vakgebied, of wilt u juist iemand die de boel op ludieke wijze wakker schudt. Veel bekende namen uit verschillende disciplines, zoals de sport, de politiek en de media zijn bereid om hun pep-talk aan te passen aan uw specifieke situatie.
De vergelijking tussen uw bedrijf en een sportploeg van wereldformaat geeft een heel aparte dimensie aan uw bijeenkomst. Evenals het moment waarop uw productieproces gelijk wordt gesteld aan een ingewikkelde receptuur voor een 7-gangen diner.

De mensen die wij vertegenwoordigen zijn, stuk voor stuk, professionals op hun vakgebied. Mensen die een reputatie hoog te houden hebben. Dat is n van de redenen waarom zij zich laten vertegenwoordigen door ons en andere erkende bureau's. Zo zijn zij, en de mensen die hen willen arrangeren, er van verzekert dat afspraken op een professionele manier worden nagekomen.
Alle mensen die wij vertegenwoordigen willen vooraf zo veel mogelijk weten over uw bedoelingen met hun aanwezigheid. Dit kan soms door een telefonische briefing en het toesturen van relevante informatie.
Beter is het om een uitgebreide voorbespreking af te spreken.
Met het inhuren van deze persoon, of personen, heeft u een duidelijk doel voor ogen. Ons gaat het er om dat dt doel wordt bereikt.
Indien u interesse heeft in n of meerder persoonlijkheden ,maakt u dan een lijstje in de voorkeur van uw keuze. Het lieft een "top 4'' Het komt vaak voor dat de personen reeds bezet zijn of een televisieopname hebben op de dag dat u hem of haar graag had gezien op uw evenement. Wij kunnen vervolgens uitzoeken wie er beschikbaar is.
Een werkbespreking is in de meeste gevallen standaard bij de prijs inbegrepen.
Let wel!  De prijzen van de bekendere sprekers varieren tussen de 2000,00 en 10.000,00 euro voor een dagdeel


Will Geerling
 
 
 
Indien u nog vragen heeft, of een persoon wilt boeken die niet in de lijst staat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
 
Niet alle presentatoren die wij vertegenwoordigen, treft u aan op deze site. Dit heeft te maken met restricties van verschillende omroepen
 
Wij zijn u ten alle tijde behulpzaam met het beantwoorden van uw vragen.
 
Bel 075 6147 471 of 043 601 0345
 
 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..