HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

1275,00  solo

1850.00 met 2 danseressen

tijd

30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

 
MUZIKALE ACT BOEKEN OF INHUREN
CLAUDIA
Claudia van der Wilt is een fantastische zangeres. Haar schitterende stem en prachtige verschijning zorgen voor een verpletterend optreden een lust voor oor en oog!
Haar veelzijdige, herkenbare repertoire -variërend van mooie ballads tot swingende Top 40- maken direct een topsfeer op uw feest of evenement. Een combinatie van humoristische animatie en perfecte zang: Dát is de beste omschrijving voor de act van Claudia.
 
Stagiaire Toos
Met haar zaal-act “Stagiaire Toos” zal zij zich 10 à 15 minuten tussen uw gasten mengen. Als de onhandige, eerstejaars horecastudente “Toos” zal zij uw gasten proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar… tevergeefs! Want het opnemen van de drankjes wil nogal wat problemen opleveren (" welk drankje is nou van wie?!?" ) en haar rare capriolen maken dat uw gasten snel genoeg doorhebben dat Toos niet in de wieg is gelegd voor het werk in de horeca…
Als het allemaal op een gegeven moment echt in de soep dreigt te lopen en tot overmaat van ramp ook nog eens haar volle dienblad op de grond klettert, staat zij plotsklaps midden in de spotlights…. Ze grijpt haar kans om het podium te bestijgen, de microfoon ter hand te nemen en het publiek toe te spreken Ze vindt dat ze het publiek toch wel enige verantwoording verschuldigd is….
 
Na kort haar levensverhaal te hebben verteld en te hebben uitgelegd dat ze helemáál niet in de horeca wil, maar een ster wil worden, vindt er een vliegensvlugge metamorfose plaats en staat er een ware diva op het podium. Dit is wanneer haar 1x30 minuten durende podiumact zal aanvangen. Uw gasten weten het op dat moment zeker: “A Star Is Born”.
 
Claudia’s act bestaat uit een zaal-act, een spectaculaire metamorfose en 1x30 minuten podiumsensatie.
 
Claudia & Company
De act kan worden uitgebreid met 2 professionele danseressen, die met hun sterke choreografieën, spectaculaire uitstraling en verrassende kledingchangementen een extra dimensie aan het geheel geven. Claudia zingt o.a. dance classics als: This is my life, Lady Marmelade, Relight my fire, Hot Shot   en I’m so excited.
 
 
Op speciaal verzoek kan Claudia een tekst in haar repertoire aanpassen aan bijvoorbeeld een jubilaris, bruidegom om zodoende deze persoon eens extra in de spotlights te zetten.
prijs

1275,00  solo

1850.00 met 2 danseressen

tijd
1 x 30 min   
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010