HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs 525.00
tijd

4 uur                   

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

TROUBADOUR OF MINSTREEL BOEKEN OF INHUREN .

COEN ZEEMAN

Een zeer diverse troubadour, in zijn repertoire en in zijn voorkomen.
Coen treedt op in verschillende hoedanigheden van Middeleeuwse troubadour tot piraat, zanger van het levenslied tot Rock & Roll artiest. Sedert enkele jaren werkt Coen op de meest toonaangevende Middeleeuwse partijen. Zijn repertoire bestaat uit: Nederlandse smartlappen, Klezmer, liedjes uit de oude doos, kinderliedjes, zigeunermuziek, Rock & roll, jaren 70 muziek en ga zo maar verder. Mede door zijn flexibele opstelling en een zeer grote kledingkast is Coen moeiteloos in te zetten op elk feest, ieder thema of waar dan ook.
Naast zijn vocale kwaliteiten is Coen ook een rasentertainer en kan met zijn praatje net even wat meer brengen dan een geijkte troubadoursjukebox.
Coen Zeeman heeft in het verleden veel ervaring opgedaan als muzikant zijnde. Om te beginnen heeft hij het Conservatorium in Alkmaar succesvol afgerond, met als specialisatie klassiek gitaar. Van jongs af aan heeft hij een voorliefde voor de gitaar gehad. Dat is nu nog steeds te horen in zijn nummers.
Ook heeft Coen in het Land van Ooit gewerkt (1990 - 1993). Hij speelde daar betoverende liedjes voor de kinderen op zijn gitaar. Zijn kwaliteiten om met een publiek te werken en te communiceren werden hier opgemerkt en zodoende kwam hij bij het Archeon te werken (1994). Hij verzorgde de presentatie van verschillende optredens en activiteiten. Natuurlijk zoals een echte troubadour betaamd.
Sinds 1995 werkte hij ook voor artiestenbureau Arjan van Dijk. Coen wordt via dit bureau ingehuurd om bijvoorbeeld een Middeleeuws feest bij elkaar te praten en te zingen. Dit laatste beviel hem echter zo goed en men was zo enthousiast over hem, dat hij besloot voor zichzelf te gaan werken.
En als dat nog niet genoeg is, houdt hij er ook nog een uitgebreide praktijk aan de Wageningse muziekschool op na. Eigenlijk alle vormen van gitaarles geeft hij aan deze muziekschool. Van klassiek, tot elektrisch, tot folkgitaar.
Net zoals een echte middeleeuwse troubadour is Coen Zeeman een veelzijdige en betrouwbare man. Zijn muzikale talenten hoeft hij niet onder stoelen of banken te steken, ook al blijft hij er zelf bescheiden onder.
Deze veelzijdigheid blijkt uit het feit dat hij een breed repertoire heeft van allerhande liedjes.

 

Nederlandstalig
Engelstalig
Luisterliedjes
Meezingers
Dansnummers
Kinderliedjes
Ierse Muziek
en natuurlijk Sixties / Seventies / Eighties
prijs 525,00
tijd 4 uur   
 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010