HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

1 show:  675,- euro       

Combinatie 2 shows:  950,- euro

Combinatie 3 shows:1150,00 

De prijzen zijn inclusief reiskosten tot ca. 100 km vanaf Rotterdam . Is het optreden verder weg , dan kunnen er extra reiskosten berekend worden

tijd

zie boven

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

CARIBEAN ACT BOEKEN.

DE COCADINHAS

 

Bent U op zoek naar een echte feesttopper in tropische sfeer ?
De Cocadinhas bieden U diverse aantrekkelijke  tropical shows.
De shows zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te  boeken .
Met hun temperamentvolle uitstraling, schitterende tropische  kleding, passie voor latinmuziek en dans , en hun  enthousiasme, zullen de Cocadinhas U een onvergetelijk feest bezorgen !
Cocadinhas is de naam van het trio dat gevormd wordt door Myrna , Suzy en Petra. Met ruim 10 jaar ervaring met vele optredens in binnen- en buitenland  , een volledig op elkaar ingespeeld enthousiast team van veelzijdige , professionele danseressen.  De Cocadinhas zijn jaren geleden begonnen als escola de samba (sambaschool voor percussie en dans) en traden jaarlijks op tijdens  het Carnaval do Rio in het Congresgebouw te Den Haag . De groep bestaat nu nog uit 3 danseressen die veelvuldig optreden door het hele land en het publiek zingend en dansend ,  op de muziek die gekenmerkt wordt door het gebruik van de vele percussieinstrumenten ,  kennis laten maken met de samba zoals die in Brazilie tijdens het carnaval gedanst wordt .  De Cocadinhas zijn ook gespecialiseerd in het limbodansen . Deze dans komt oorspronkelijk van het caribische eiland Trinidad en de uitdaging is om,  op socamuziek, onder een (brandende) stok door te dansen die steeds wat lager gezet wordt. How low can you go ? Om het nog spectaculairder te maken zijn er ook trucs aan toegevoegd als vuurspuwen en vuureten .Door hun dansrepertoire uit te breiden met zang hebben de Cocadinhas ook een  aantal live gezongen latindanceshows : de Tropical Beachpartyshow en de Salsashow . En nieuw is de show Fiesta Latina :  een mix van eigentijdse  latinhits gecombineerd met spetterende danscombinaties .  Alle shows van de Cocadinhas zijn zo uitgekiend dat ze geschikt zijn voor een breed publiek , dus van jong tot oud , van strandtent tot galafeest .Verder worden de Cocadinhas de laatste jaren  ook steeds vaker gevraagd voor het geven dansworkshops . O.l.v. Petra  ( met een professionele dansopleiding en jarenlange ervaring met een eigen dansschool )  , gaan uw gasten samen met de Cocadinhas zelf actief aan de slag om een aantal eenvoudige danspassen onder de knie te krijgen.  Heel geschikt voor bijv. teambuilding , maar vooral gezellig .
 

  LIMBO & FIRESHOW

Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuur act garant voor een adembenemende show . Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf eens te proberen  .

De act duurt ca. 20 min .

 

FIESTA LATINA

Deze live gezongen latindanceshow is een boeiende mix van eigentijdse latinhits  en spetterende dans . De twee danseressenen en één zangeres/danseres van de Cocadinhas brengen nummers van o.a. Belle Perez (inclusief dé zomerhit van 2005 : Que viva la vida) , Bonita , Gusanito e.a.  . Gemakkelijk in het gehoor liggende , aanstekelijke dansmuziek die U vanaf  de eerste klanken een heerlijk zomers gevoel zullen bezorgen.

Ruim 25 min

 

SAMBASHOW

Een show vol opzwepende ritmes , waarin de COCADINHAS , met hun schitterende kostuums , U zingend en dansend de sfeer van het Baziliaanse carnaval zullen laten beleven .

De act duurt ca. 25 min

 

TROPICAL BEACHPARTYSHOW

Een live gezongen dansshow in beachparty stijl , met bekende eigentijdse tropische songs , waarbij het publiek volop kan meezingen en dansen.

De act duurt ca. 25 min

 

SALSASHOW

Twee danseressen en één zangeres/danseres brengen U een wervelende aaneenschakeling van salsa en merengues , die u gegarandeerd een tropisch eilandgevoel zal bezorgen . Deze show is evt. te combineren met een dansworkshop .

De act duurt ca. 20 min.

 

CARIBBEAN DANCEWORKSHOPS

 

U gaat samen met uw gasten zelf lekker dansen op heerlijke latinmuziek .We leren U de belangrijkste  basispassen/bewegingen van bijv. merengue , salsa, samba of een tropical mix van verschillende dansstijlen  en deze worden verwerkt in een eenvoudige danscombinatie .

Gezelligheid gegarandeerd

 

-        Een professionele geluidsinstallatie dient aanwezig te zijn . 
              (voor de acts met zang , dus Samba- ,Tropical Beachparty- , Salsashow en de Show    Fiesta Latina , a.u.b. met monitor). 
-          De Cocadinhas zorgen zelf voor een minidisc-speler en zendermicrofoon . 
-        Benodigd dansoppervlak voor de Limbo & Fireshow  : 3 x 5 meter ( vlak en schoon )

prijs

1 show:  675,- euro                                                       

Combinatie 2 shows:  950,- euro

Combinatie 3 shows:1150,00                                                 

De prijzen zijn inclusief reiskosten tot ca. 100 km vanaf Rotterdam . Is het optreden verder weg , dan kunnen er extra reiskosten berekend worden

tijd

zie boven

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010