HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

CINDY PIELSTROOM

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

CINDY PIELSTROOM

Cindy Paulina Pielstroom wordt op 3 augustus 1970 geboren   in Amsterdam. Na de Mavo, Havo en het VWO volgt zij diverse computercursussen en toneelworkshops bij o.a. Ruud van Hemert en Joe Weston. Op haar 21e wordt zij door Euromodel, haar buro in Amsterdam, gevraagd naar Barcelona af te reizen. Cindy Pielstroom wordt een veelgevraagd model en werkt in diverse landen als Italië, Griekenland en Duitsland. Ook doet Cindy een aantal commercials, onder andere voor Amstel bier (Griekenland), Natrena en Sanex (Spanje).
 
In 1996 begint haar televisie carrière bij RTL4 als zij door het Nederlands publiek wordt gekozen als nieuwe assistente van Hans van der Togt in het programma Rad Van Fortuin. Tegelijkertijd werkt Cindy in de productie en op de redactie van Veronica’s Call TV waar zij later ook presenteert en meer dan 600 uur live televisie maakt.
 
Na het Rad van Fortuin wordt Cindy omroepster bij Veronica. Als snel volgt de presentatie van programma’s als ‘De Digitale Revolutie’, ‘Vips’, ‘City Report’, ‘Gameforce One’ en ‘Yorkiddin’ (het jeugdblok van Yorin, waar ze o.a @cindy’s presenteert). Voor het merendeel van deze programma’s werkt Cindy ook als redactrice.
 
Op 31 december 2002 stopt de zender met Yorkiddin. Als gevolg daarvan neemt Cindy ontslag bij Yorin als omroepster en richt zich volledig op haar bedrijf Connecting People. Het bedrijf Connecting People (opgericht in 1999) is gespecialiseerd in het schrijven van PR en Marketing concepten voor feesten, tentoonstellingen, evenementen, clubs, festivals en programma’s. Een aantal voorbeelden: @cindy's (tv programma voor kinderen rond de 12 jaar, ism Tribune A), het Uitbal (slotfeest van de Uitmarkt), Synergie (een tentoonstelling van 5 verschillenden kunstvormen), Yorin to Amnesty (2 televisieprogramma’s t.b.v. Amnesty International, eigen initiatief en uitgevoerd i.s.m. Black Hole Sun Productions), PR OneMen can make a difference (postercampagne met de BN-ers), Made-By (visuals TMF Awards), Point Viktor (interactief reisprogramma voor breedbandinternet voor Jamby), Grenzeloos (interactief programma voor TMF), Notspopup, om de hulporganisatie NOTS te lanceren en werkt zij regelmatig samen met Brunotti en Stonehouse (Apple).
 
In 2003 is Cindy mede oprichtster van Globalogical Foundation. Een stichting ter bevordering van bewustwording van wereldproblemen. Vanuit deze stichting wordt op 16 oktober 2004 de campagne Globalcious gelanceerd (een samenwerking met MTV en oxfam/NOVIB). Cindy Pielstroom schrijft de concepten en acties geeft leiding aan de vrijwilligers en werknemers.
 
Zowel Globalicious als Connecting People blijken zeer succesvol in 2005. Door Vrij Nederland wordt Cindy het icoon van het nieuwe engagement genoemd, ook in de Volkskrant verschijnt een positief artikel. Het NRC blijft in de eerste instantie achter maar moet later ook toegeven dat, door de manier waarop Cindy haar campagne voert, jongeren de volgende keer wél begrijpen wat de millenniumdoelen zijn als daar over wordt gesproken door de politiek. Cindy geeft ook lezingen aan universiteiten en op bijeenkomsten van Ministeries en Ontwikkelingorganisaties.
 
Naast alle werkzaamheden is Cindy Pielstroom ook stemacteur, zo heeft ze diverse commercials en promotie campagnes ingesproken. Ze deed ook de voice over voor City Report en de Digitale Revolutie.
 
Haar hobby’s zijn schilderen en ontwerpen van meubilair. Dit resulteerde in het ontwerp van een restaurant in Nijkerk waarvoor Cindy de leestafel, een bar en de lampen ontwierp.
 
In 2006 gaat Cindy verder met Globalicious en Oxfam/Novib. Connecting People is bezig met het opzetten van een magazine en tv programma’s. Daarnaast   is er een ontwerper aangesteld die de Connecting People, Fair Trade, kledinglijn met Cindy gaat ontwerpen.
 
,,Ik ben een erg gelukkig mens. 2005 was in alle opzichten heerlijk. Ik hoop dat ik dit met, natuurlijk mijn collega’s, vol kan houden in 2006. Aan ons enthousiasme zal het niet liggen. Zowel met Globalicious als met Connecting People willen we de wereld wat mooier kleuren. Als je daar volledig achter staat, lukt dat ook.
 
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..