HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

CILLY DARTELL

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

CILLY DARTELL

Cilly Dartell heeft in de afgelopen drie decennia een enorme ervaring opgebouwd op diverse terreinen. Naast presentaties op televisie of in het land, is haar stem te horen in ontelbare tekenfilms, documentaires en reklamespotjes. Maar de meeste Nederlanders kennen Cilly natuurlijk als nieuwslezeres van Hart van Nederland. Al sinds 1996 vormt zij samen met Milika Peterzon “de harde kern”  van dit succesvolle en goed bekeken  SBS6 programma. Om Cilly een beetje beter te leren kennen volgt hier een overzicht van haar activiteiten:

 • Cilly is ruim 15 jaar in  de Nederlandse theaters te zien geweest. Onder meer met Cabaret Nar van Youp van’t Hek, het Vrouwencabaret Natascha Emanuels en heeft zij diverse hoofdrollen gespeeld in musicals, zoals “De dader heeft het gedaan” van Annie MG Schmidt en Harry Bannink, “My Generation’ en ‘Up on the Roof”. Ook verzorgde zij een gastoptreden tijdens de tournee van Fons Jansen in “de West” met voorstellingen op Aruba en Curaçao,
 • Diverse gastrollen in bekende televisie-series, waaronder: GTST, Onderweg Naar Morgen, Bureau Kruislaan, en Vrienden voor het Leven.
 • Tot 1996 had Cilly haar eigen radioprogramma’s bij de AVRO op radio 1 en 2. Ook was zij verantwoordelijk voor diverse televisieprogramma’s voor die omroep, waaronder “Theatercafé”, het consumentenprogramma “Hap” en de documentaire “Plankenkoorts”. Een van de hoogtepunten uit haar carriere in die tijd is een televisiespecial in samenwerking met de Griekse televisie over het Metropole Orkest, waarin Cilly, naast de presentatie van de concerten ook een uitgebreide reportage van het orkest en de omgeving maakte.
 • Cilly heeft voor diverse bedrijfsfilms de presentatie voor haar rekening genomen.
 • Ook verleent zij, al jaren lang, haar professionele stem voor radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms, CD-roms en nasynchronisaties. Met name haar bijdrage aan de serie van Beatrix Potter (Peter Rabbit) wil zij niet ongenoemd laten. Volgens haar “de meest bijzondere en mooiste tekenfilmproductie” waar zij ooit haar stem aan verleend heeft.
 • Daarnaast maakt zij “première-specials” voor SBS6 van musicalprodukties. Van haar hand zijn inmiddels “Titanic”, “Aïda”, “Sound of Music”, “Fosse” ,“Holiday on Ice en “3 Musketiers”. Hierin kan zij, zoals zij zelf zegt, haar theaterkennis en -ervaring combineren met haar journalistieke know how en ervaring als programmamaker.
 • Ook is zij door de jaren heen diverse malen ingezet als presentatrice van grote bedrijfsevenementen..
 • Daarnaast  heeft zij inmiddels vaak haar kwaliteiten bewezen als forumleider van diverse bijeenkomsten.

Kortom, Cilly Dartell is een multi-inzetbare duizendpoot, die bij uitstek geschikt is als presentator of forumleider van de meest uiteenlopende evenementen.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..