HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2975.00 excl BTW
30 minuten
incl geluid tot ca 800 personen

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

CHIPZ

Ch!pz ontstaat na uitgebreide audities voor een nieuwe popgroep. Rach-L (19 jaar), Peter (19 jaar), Kevin (18 jaar) en Cilla (17 jaar) zijn de vier kandidaten die uiteindelijk overblijven. Doelgroep voor het muzikale concept Ch!pz is de jeugd tot tien jaar. Dankzij intensieve samenwerking met de jeugdzender Jetix wordt de eerste single Ch!pz In Black (Who You Gonna Call) met een tweede plaats in de top 40 meteen een daverend succes en opvolger Cowboy scoort een nummer 1 notering. Verantwoordelijk voor de muziek zijn de producers van de Zweedse Hitfactory (ook verantwoordelijk voor het succes van o.a. A-Teens en Westlife), het Deense hitduo Hartmann & Langhoff (bekend van Aqua) en de Nederlandse componist/producer Jay van den Berg.

De single Captain Hook piekt in mei 2004 op nummer vijf en in november komt winkelketen C&A met de exclusieve single Kung-Fu Beat. Bij aankoop van kinderkleding krijgt iedereen de single, die verder niet in de platenwinkels te koop zal zijn en eveneens niet op het tweede album zal prijken. In november is het opnieuw raak wanneer de single 1001 Arabian Nights al na twee weken op de hoogste positie van de Single Top 100 en de 3FM Top 50 staat. Het is de derde nummer 1 notering van Ch!pz.

Ch!pz In Black, de eerste single uit 2003 van Ch!pz, komt op 1 februari binnen op een zevende plek van de Duitse hitparade. In Oostenrijk komt het nummer binnen op een negende positie. De single One, Two, Three komt in maart binnen op de eerste plaats van de single Top 100. Het tweede album The World Of Ch!pz komt in twee edities uit: naast de normale versie ook een limited edition met een bewegend hologram op de hoes (oplage: 25.000). Begin april wordt de band geÔntroduceerd in ScandinaviŽ, gevolgd door Engeland in mei. Ch!pz staat in mei zowel in Duitsland als Oostenrijk op de eerste plaats in de hitlijsten met het nummer Cowboy. In Zwitserland neemt de groep de vierde plek in. De dvd The World Of Ch!pz (11 november) bevat een special opgenomen in Disneyland Parijs, liveoptredens en videoclips. Tijdens de uitreiking van de Jetix Kids Awards in Berlijn neemt Ch!pz de prijs voor Beste Groep in ontvangst

Voetjes van de vloer bij het nieuwe album 'CDX'
Het nieuwe album 'CDX' van CH!PZ ligt NU in de winkel!


De CH!PZ leden zijn natuurlijk ontzettend druk met de opnames van het populaire TROS TV-programma 'CH!PZ Dance Xper!enZ'. In dit TV-programma leggen zij niet alleen danspasjes uit, maar gaan ze ook op bezoek bij diverse dansscholen in het land waar mensen dansen op allerlei verschillende soorten muziek.

C!lla, Kev!n, Rach-L & Peter zijn heel erg enthousiast geworden over al die verschillende muziekstijlen en hebben bijna alle stijlen gebruikt voor 11 supervette en vrolijke nieuwe
CH!PZ-nummers. Van breakdance op het stoere nummer 'Rock Steady' tot country line-dancing op 'Honky tonk hero' en van traditioneel Indiaas dansen op 'Bollywood' tot tropische salsa-ritmes op 'Fiesta'. Je zal zeker niet stil kunnen blijven zitten als je dit nieuwe album opzet!!!

 

prijs
2975.00 excl BTW
incl geluid tot ca 800 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010