HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

CATHERINE KEYL

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

CATHERINE KEYL

Catherine Keyl begint haar carrière in 1971 bij de IKON. In 1973 stapt zij over naar de NCRV, bij deze omroep werkt Caherine twaalf jaar als producent en verslaggever. Voor het programma ‘Hier en Nu’, reist zij de hele wereld rond en interviewt alle wereldleiders.
 
Hierna gaat Catherine naar de AVRO. Ze maakt reportages voor Televizier Magazine, presenteert het programma Opsporing verzocht, en samen met Amanda Spoel presenteert ze twee jaar lang het eerste middagmagazine op de Nederlandse televisie ‘AVRO’s Service Salon’.
 
Met de komst van de commerciële zender Veronique, krijgt Catherine haar eigen ontbijtshow, hiervan maakt zij 180 afleveringen. Bij dezelfde zender, die later de naam RTL4 krijgt, presenteert ze vijf jaar lang, samen met Viola Holt, de 5 uur Show. Ondertussen schrijft Catherine het autobiografische boek ‘Kind van de feiten’. Voordat ze in 1995 begint met de presentatie van het succesvolle dagelijkse talkshow ‘Catherine’, presenteert zij ‘Seks: de stand van zaken’ en ‘Belasting, de stand van zaken’. In 2000 stopt het programma ‘Catherine’.
 
Na twee jaar keert zij in 2002 terug op de Nederlandse televisie met de talkshow ‘Keyl’ en het spraakmakende programma ‘Catherine gaat verder’ bij de TROS. In 2003 maakt ze de overstap naar de EO waar zij de serie ‘Catherine Zoekt God’ maakt.
 
In oktober 2004 komt het boek De Kleur van Succes uit. In dit boek probeert Catherine Keyl de negatieve sfeer ten opzichte van nieuwkomers in Nederland te keren en confronteert zij ons met de vele positieve verhalen die ook te vertellen zijn. Zij laat de lezer kennis maken met dertig nieuwe Nederlanders, mensen uit de sport, de politiek, de cultuur en de zakenwereld. Ieder heeft zijn of haar bijzondere verhaal, dat één ding duidelijk maakt: je krijgt het niet voor niks.
 
In 2005 presenteert Catherine het nieuwe televisieprogramma \\\'Puur\\\' voor de regionale omroep TV Noord-Holland. 24 weken verzorgt Catherine op maandag- en vrijdagavond interviews met een bekende Nederlander uit de politiek, film, kunst, zakelijke, culturele of wetenschappelijke wereld. Met hen praat ze over dingen als geluk, verdriet en de liefde.
 
In hetzelfde jaar wordt Catherine Keyl het gezicht van de omroep MAX. Haar dagelijkse talkshow ‘MAX en Catherine’ trekt dagelijks een half miljoen kijkers. Op 4 september 2006 wordt zij in haar televisieprogramma benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar 35-jarig omroepjubileum. Deze onderscheiding ontvangt zij van de burgemeester van Naarden, Peter Rehwinkel. Op 23 november 2006 presenteerde Catherine haar laatste show bij MAX.
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..