HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

één optreden 350,00

2 optredens 500,00

reiskosten 27 cent per kilometer af eindhoven

tijd ca 20 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN BUIKDANSERES

LAETANA

Laetana: Op en top vrouwelijk
Al op jeugdige leeftijd werd Laetana gegrepen door de buikdans.
Zij werd verliefd op deze op en top vrouwelijke dans. Al snel bleek dat Laetana gevoel had voor deze vorm van kunst.
Het buikdansen nam dan ook steeds serieuzere vormen aan. Waar zij eerder alleen van droomde gebeurde echt. Zij danste internationaal voor prinsen uit Saoedi-Arabië en voor beroemdheden als Demis Roussos. Laetana laat het slangen bezweren, vuurspuwen en glaslopen graag over aan collega's op het entertainmentvlak. Zij heeft zich voor 100% gespecialiseerd in de buikdanskunst, de oriëntaalse dans die zij heeft geleerd van grote danseressen en choreografen in Caïro, het Mekka van de buikdans. Nog steeds volgt Laetana daar masterclasses om de laatste ontwikkelingen van de buikdans te beheersen. Dit komt ook terug in haar show. Een professionele performance waarin zij met haar lichaam de muziek vertaalt. Met veel gevoel brengt zij haar vrouwelijkheid tot uiting in haar show.
 
Laetana's wervelende buikdansshow.

Een standaard optreden duurt 20 minuten.
De samenstelling van het programma kan uit verschillende onderdelen bestaan:
Krachtige zwaarddans
Op langzame spannende muziek wordt gedanst met een zwaard balancerend op het hoofd. Niet geheel zonder gevaar wordt een dans ingezet die doet verbazen. Het publiek zit bij deze dans op het puntje van de stoel met het zweet in de handen. een opluchting en een groot applaus sluiten de act af.
Traditionele Egyptische stokdans
In de tijd dat de Turken Egypte bezet hielden mochten zij niet in het bezit zijn van wapens. De stok werd niet herkend als wapen maar werd wel zo gebruikt. De stokdans is een gevechtsdans. Oorspronkelijk werd deze dans uitgevoerd door mannen. Later hebben vrouwen hierop een parodie gemaakt. Koket, vrolijk en speels zijn kernwoorden van deze dans. Geen enkel huwelijksfeest in Egypte zal plaatsvinden zonder dat de stokdans is gedanst door een buikdanseres. Bruiloftsgasten zullen hun waardering laten blijken door het meeklappen op de muziek. Deze traditie leeft nog steeds voort.
Mysterieuze kaarsjesdans
De lichten doven, op mysterieuze muziek verschijnt de danseres met kaarsjes op het hoofd. In het schijnsel van kaarslicht vangt het publiek een glimp op van de langzame vloeiende bewegingen. Even waant het publiek zich in een paleis van 1001 nacht.
Temperamentvolle trommelsolo's
Vurige krachtige bewegingen worden door de danseres gemaakt op iedere trommelslag. Ieder afzonderlijk deel van het lichaam komt aan bod. Bewegingen met de buik, borst, heup, schouders en het hoofd versterken de vurige staccato ritmes. Met ingehouden adem kijkt het publiek toe en al snel blijkt: trommel en danseres zijn één.
Sensuele sluierdans
Een dans waar het publiek door de danseres wordt verleid met haar sluier. Tijdens deze dans verhult en onthult de danseres sensueel haar lichaam met haar transparante sluier. Vol klasse, gracieus en bovenal verleidelijk.
Speelse Zagatdans: dans met koperen vingercimbaaltjes
Zoals de castagnetten bespeeld worden door de flamencodanseres geven de vingercimbaaltjes de buikdanseres de mogelijkheid meer karakter te leggen in de Zagatdans. Vrolijk speelt zij mee met het ritme van de muziek. De danseres voegt zich tussen het publiek, daagt uit en speelt met haar toeschouwers.
Khaleegy dans
Een dans die oorspronkelijk gedanst wordt in Saoedi-Arabië en ‘de Golf’. De danseres laat haar lange donkere haren meedeinen op het ritme van de muziek. Gehuld in een prachtig fonkelend gewaad worden kleine subtiele vrouwelijke bewegingen gemaakt.
Interactie met het publiek
Natuurlijk is het mogelijk een interactie met het publiek aan te gaan indien de opdrachtgever dit wenst.
 
 
 
prijs

één optreden 350,00

2 optredens 500,00

reiskosten 27 cent per kilometer af eindhoven

tijd ca 20  minuten

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..