HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

BRIDGET MAASLAND

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

BRIDGET MAASLAND

Bridget Maasland
Bridget Maasland
Met een tv-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt de carričre van Bridget vanaf haar geboorte op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Bridget droomt al van jongs af aan over een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse.

Dankzij het werk van haar moeder als visagiste en model, komt Bridget in aanraking met de modewereld. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle opdrachten op.

Na een hectische modellentijd in Barcelona komt Bridget uiteindelijk bij de televisie terecht. Ze wordt aangenomen als VJ bij de muziekzender, The Music Factory.

Na ruim vier jaar TMF besluit Bridget van koers te veranderen en maakt ze de overstap naar BNN. Voor het programma ‘BNN at Work’ vertrekt ze voor een aantal weken naar Australië (2000), Canada (2001), verschillende landen in Europa (2002), de Cariben en Azië, waar ze de meest uiteenlopende baantjes uitprobeert. Daarnaast presenteert ze ‘De Nationale IQ-Test’, ‘Lijst 0’, ‘De Hoofdprijs’, en ‘Neuken Doe Je Zo’.

In maart 2004 richt Bridget haar eigen productiebedrijf “Haagse Bluf TV Producties BV” op en ontvangt ze diverse gasten in het door haar bedachte programma ‘The Bridget Triangle’. In de zomer van 2004 presenteert ze samen met Katja Schuurman het programma ‘BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag’ en in september van dat jaar gaat Bridget aan het werk in Japan voor ‘BNN at Work’.

In 2005 presenteerde ze opnieuw ‘De IQ-Test’ en ‘De Hoofdprijs’, en was er een tweede reeks van de serie ‘The Bridget Triangle’ te zien. In augustus maakte Bridget de overstap naar Talpa. Evengoed was Bridget ook nog te zien bij BNN in het programma Try Before You Die en van 14 november tot 19 december in ‘Katja vs. Bridget’.

Bij Talpa presenteerde Bridget in 2005 o.a samen met Ruud de Wild het vijfde seizoen van het alom bekende Big Brother. Ook presenteerde ze het programma Je Leven in de Steigers, waarin zij met haar bouwvrouwen het huis van gedupeerde gezinnen in zeer korte tijd volledig verbouwde.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..