HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3975.00 excl BTW  60 minuten
Live met band
excl geluid
 
VIP DJ 2 uur 1575.00
Presentatie op aanvraag
 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

BIRGIT SCHUURMAN  

Na zich een jaar vooral bezig te hebben hehouden met musical (“De Jantjes”) en televisie (de nieuwe Talpa-serie “Lieve lust’) laat Birgit weer verrassend van zich horen op het muzikale vlak.
De opvolger van haar succesvolle debuut-album Few Like Me (2001) is een feit.
Sticky Tales is de naam!

Hardrocking Diva is de eerste single van het album en ligt vanaf 4 oktober in de winkels. Saillant detail: de single bevat een dubbele A-kant. De single wordt zowel in het Engels als in het Chinees uitgebracht met bijbehorende videoclips. Een vreemde stap is dit niet aangezien een van de producers, Jeroen den Hengst, sinoloog is en zorg kon dragen voor de vertaling en door Birgit’s aderen stroomt sowieso al Chinees bloed. In de loop van oktober zal Birgit ook acte de presence geven op het in Amsterdam gehouden China Festival.

Sticky Tales wordt door Birgit zelf omschreven als een zak met snoepjes in alle smaken. Al luisterend wordt je geconfronteerd met verschillende sensaties: zoet, zuur, pittig, zout en bitterzoet. Birgit’s muziekstijl laat zich niet in een hokje stoppen, net als de maakster zelf.
Het album bevat muziek voor elke mood. Ben je in een melancholische bui, luister dan naar het dromerige Sleeping Pill of naar Birgit’s prachtige vertolking van Kate Bush’ Wuthering Heights. Heb je zin om te dansen, dan zit je goed met de eerste single Hardrocking Diva of Take A Better Look. Meer zin in sexy elektro-pop? Red Hot Lover knalt uit je boxen! En voor diegenen die de scheurende gitaren missen: So-called Friends en Tsunami bedienen je op je wenken.

De producers van het album, Jeroen den Hengst en Niels Zuiderhoek zijn geen vreemden in de muziekwereld. Samen waren zij verantwoordelijk voor de mega-hit Banghra Knights van Husan. Niels Zuiderhoek speelde vroeger in Relax en werkt nu met zijn nieuwe band Seven aan hun debuutalbum. Jeroen den Hengst speelt al jaren in Birgit’s band en schreef en produceerde veel nummers voor Lois Lane.

Om in muziekland te kunnen verrassen, moet je niet alleen over talent beschikken, maar ook over doorzettingsvermogen. Birgit heeft bewezen beide eigenschappen in zich te verenigen. Haar eigenzinnige stijl, energieke podiumuitstraling en sterke stem overtuigen en dat heeft de harten van een divers en nog altijd groeiend publiek gestolen.

Sticky Tales ligt vanaf half november in de winkels en wordt in eigen beheer onder het label BirgitMusic uitgebracht. De distributie wordt verzorgd door Coast to Coast.

 

prijs
3975.00 excl BTW  60 minuten
Live met band
excl geluid
 
VIP DJ 2 uur 1575.00
Presentatie op aanvraag
tijd

zie boven

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010