HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

5495.00 excl BTW
Incl geluidsinstallatie
30  minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

BIG BLACK & BEAUTIFULL  

Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girlgroups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse Girlgroups zoals Destiny's Child zullen de revue passeren.

Big, Black & Beautiful 'Wie er bij stil kan blijven zitten, moet snel naar een dokter!' (de Telegraaf) Deze sisters of Soul veroveren al sinds 2002 het Nederlandse publiek met hun theatervoorstellingen 'A Tribute To The Girl Groups' en 'BB&B XL'. Iedereen is het erover eens BB&B is een spektakel voor oog en oor! Big, Black & Beautiful neemt hun publiek mee op een muzikale reis met Soulhits van o.a. The Pointer Sisters, The Three Degrees, Sister Sledge en Destiney's Child. In hun nieuwe programma brengen zij ook een flashback naar de '70 met dance classics als 'I'm Every Woman', 'Last Dance' en 'I Will Survive'. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af! Een super swingend non-stop optreden met hits van de afgelopen 30 jaar uitgevoerd door drie super Soul zangeressen. BB&B garandeert een groot feest, waarbij iedereen kan meezingen en swingen! Rocq-E Harrell De in Californie (U.S.A.) geboren Rocq-E (spreek uit Rocky) zong achtergrond koortjes bij een aantal van de grootste Soul artiesten van de wereld, zoals Aretha Franklin, Diana Ross en Stevie Wonder. In Nederland maakte zij haar eerste solo CD en zong zij in vele theater voorstellingen. Zoals 'Female Factory', 'She Got Game'. 'R.E.S.P.E.C.T' en 'It Takes 2'. Lucretia van der Vloot Lucretia was te zien in de muzikale theatervoorstellingen 'Tip Top' en 'Jenny Arean met Lucretia van der Vloot'. Daarnaast speelde zij een paar seizoenen in de populaire tv-serie 'All Stars'. Lucretia zong samen met Rocq-E in 'Female Factory' en 'She Got Game'. Ook toert zij met haar solotheaterprogramma 'Alles Wat Telt' langs de kleine zalen in Nederland. Michelle David Geborgen en getogen in New York, begon Michelle als klein meisje haar zangcarriere in de kerk. Jaren later was zij daar onder andere te zien in de musical 'Mama, I Want To Sing'. Ook in Nederland zong zij in verschillende muzikale theatervoorstellingen, zoals: 'The Sound of Motown' en 'The Glory Of Gospel'. Samen met Rocq-E zong Michelle in 'R.E.S.P.E.C.T

De drie Diva’s van Big, Black & Beautiful blijven zich vernieuwen! Terwijl zij druk bezig zijn met de voorbereidingen voor hun nieuwe theatertournee, hebben de dames hun optreden voor evenementen in het land aangepast met nieuw materiaal. Beyonce’s ‘Crazy in love’, de soulclassic ‘Voulez vous couchez avec moi’ en de Dolly Dots hit ‘Love me just a little bit more’ behoren vanaf nu ook tot hun repertoire. Girl Group nummers die net zoals de rest van het repertoire van BB&B garant staan voor een spetterend optreden.

De Sisters of Soul zijn beschikbaar om op Uw festival, evenement of besloten feest hun ‘Tribute To The Girl Groups’ neer te zetten. Met de geweldige stemmen van deze dames, is het niet verwonderlijk dat ze bekend staan als de beste Soul zangeressen die op dit moment in Nederland optreden.

 

prijs
5495.00
tape act excl BTW
INCL. GELUID
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010