HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

6950.00 tape act excl BTW en geluid
 
12.500,00 excl btw
excl geluid incl 12 pers. band.

75  minuten met orkest

50 minuten 6950.00  tape act

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

BELLE PEREZ


foto © df-foto ( Dennis Feenstra )

De getalenteerde Belle Perez wordt in 1997 ontdekt door producer Patrick Renier. Na wat te experimenteren begint het voor Belle Perez pas echt met 'Hello World'. Niet alleen haalt ze met het aanstekelijke nummer een mooie plaats in de preselecties voor Eurosong in 1999, 'Hello World' scoort ook bij het brede publiek en wordt een zomerhit pur sang. Zelfs het buitenland gaat door de knieën, niet toevallig nog het meest Spanje, Portugal, Italië en Zuid Amerika. De Limburgse met zuiderse roots is in één klap 'hot'.

Begin 2000 volgt het album 'Hello World' waarvan de single 'Honeybee' meteen de hitlijsten verovert. Wat volgt is een tweede Radio 2-Zomerhit-titel voor 'beste productie van het jaar', een Amerikaans platencontract en een heuse wereldpromotour die Belle van megafestivals in Italië en Spanje tot in het verre Zuid-Amerika brengt. Zowel live als op plaat is La Perez in een mum van tijd een grote dame in de muziekindustrie.

De muziek van La Perez blijft aanstekelijk werken en in 2001 volgen de hits elkaar op met 'This Crazy Feeling', 'Kiss and Make Up' en 'Planet of Love'. Het levert haar prompt een prestigieuze ZAMU-award op in de categorie 'popular', een torenhoge erkenning van de muziekindustrie zelf.

2002 begint waar Belle in 2001 was geëindigd: met succes. De single 'Get up and Boogie' scoort hoog in de hitlijsten en de zomersingle 'Me and You' levert een gouden plaat op en wordt meteen 'Zomerhit van het jaar 2002'. Het laatste wapenfeit in 2001 is het album 'Everything' met een verzameling verrassende tracks zoals deze laatste twee maar ook met de titelsong 'Everything' en het nummer 'Hijo de la Luna' met de jongens van Voice Male. "Hijo de la luna"… Persmensen diepen het verhaal uit van "het plaatje van het kindje van de maan" en maken van Belle zowaar een sprookjesfiguur… Op zaterdag 19 april 2003 presenteert Belle in een uitverkocht Casino Kursaal te Knokke haar nieuwste album: "Baila Perez". Een spetterend latinoconcert… blits, attractief, kwalitatief…

Begeleid door haar eigen 10-koppige band brengt Belle latino-klassiekers tot leven en tovert ze een deel van haar eigen repertoire om tot ware latino-songs. Zomer 2003 gaat het dak er helemaal af… meer dan 60 concerten doorheen het Vlaamse land, Wallonië ontdekt Belle, het album haalt goud, gaat zelfs over de kaap van 40.000 exemplaren, haalt de nummer één in de Belgische albumchart en kroon op het werk… "Enamorada" wordt uitgeroepen tot "Zomerhit 2003"! Eind 2003 trekt de Spaans Belgische met een speciale theatertour doorheen Vlaanderen en wordt het offensief ingezet richting Nederland.

Het verhaal is van bij de start in Nederland een opmerkelijk mediaverhaal! Goodlooking Belle trekt meteen de aandacht van de persmensen en als blijkt dat "La Perez" tijdens radio & tv-shows ijzersterke live-performances neerzet is iedereen overtuigd. De eerste single "Hijo de la luna" op het prestigieuse label, Princess Records, is meteen een schot in de roos! Januari 2004 haalt de single top 30 in de officiële Mega Top 100.

Op zaterdag 20 maart toonde Belle in het Chassé Theater te Breda wat ze in huis heeft… ze concerteerde er met haar eigen band in de grote schouwburg-zaal en bracht een voorbode van wat Nederland nog voor de zomer mag verwachten… een ijzersterk latin-album en een beresterke concertartieste! Aan de vooravond van het lanceringsconcert staat de tweede single "Bailaremos" zowat op elke playlist van de Nederlandse radiostations en komt de single binnen in de Mega Top 100! Mei 2004 worden alle registers opengetrokken in Nederland. De successingle "Enamorada" kan van bij de promostart rekenen op de sympathie van radio- & tv-mensen in Nederland. Het grootste station aldaar, Radio 2, verduidelijkt het gevoel dat heerst binnen de radiozender: eindelijk nog eens een rasartieste die enkel dat tikkeltje "geluk" nodig heeft om weldra hélemaal door te breken. Een sterke top 30-positie voor het album "Baila Perez" in Nederland maakt augustus 2004 duidelijk dat het op korte tijd kan gebeuren…

Ondertussen (mei 2004) brengt de 'Arenatour' Belle doorheen het Vlaamse landschap. Vijf concerten in heuse basketbal-arena's zijn de voorbode van het nieuwe live-album dat najaar 2004 op de Belgische markt zal verschijnen. De eerste single uit dit album "Light of my life" wordt een knaller van een zomerhit! Op 14 augustus is de verbazing compleet… een bijzonder geëmotioneerde Belle mag voor de 3e keer op rij de Radio 2 Zomerhit-award in ontvangst nemen! Zomer 2004 concerteert Belle op de grootste festivals in België, waaronder "Gentse Feesten", "Marktrock", "Beverse Feesten"… Hoogtepunten zijn het concert in Turnhout voor ruim 14.000 mensen en Rimpelrock op 16 augustus voor meer dan 45.000 festivalbezoekers!

November 2004 verschijnt Belle's nieuwe album "Arena 2004", een live-captatie van Belle's Arenaconcert in de Expodroom-arena te Bree. Tracks die niemand onbewogen laten zijn: "Loca de amor", "El ritmo caliente", dé Radio 2 zomerhit "Light of my life", "Alegria" en enkele typische rumba's zoals "Cuba" en "Carambita". Net zoals op het album Baila Perez is er nu weer plaats gemaakt voor een bewerking van een millionseller uit het verleden. Belle tovert Frank Sinatra's "My way" om tot "A mi manera"…

In Vlaanderen zit een maand later alles in de startblokken voor Belle's nieuwe theatertour Belle Perez Unplugged. In een mum van tijd zijn de theaters uitverkocht en brengt de tour haar langs 19 theaters in Vlaanderen. Vrijdag 7 januari is een hoogdag voor Belle in Nederland… De Tros pakt uit met de concertspecial en zorgt voor een tv-uitzending van bijna een uur die Belle ijzersterk neerzet als concert-artieste in Nederland!

Mei 2005 verschijnt Belle's nieuwste zomeroffensief… "Que viva la vida". Een vrolijk latinonummer en de officiële themasong voor de Dreamworksfilm "Madagascar"! "Que viva la vida" verschijnt zowel in België als in Nederland. En met daverend succes…

De single haalt immers op amper een paar weken tijd de top in de officiële chartlijst in België, de nummer één in de Radio 2 hitlijst én de koppositie in Tien om te Zien. In Nederland "bomt" de plaat ook en haalt eveneens een sterke top 10 positie op amper een paar weken verkoop!!! De top van de hitparade zodoende zowel in België als Nederland! Begin juli is het helemaal feest! Het "Best of"-album (met alle tophits van Belle) piekt op amper een paar weken tijd in de Top 10 van de Belgische albums. Twee weken later is het ook feest in Nederland! "Que viva la vida" heet Belle's 2005-Zomer-Album aldaar en bevat naast Belle's tophits alle tracks in concertversie. Een ware stunt, twee albums voor de prijs van één! Het album haalt op amper drie weken verkoop ook in Nederland de top 10!!!

Op zaterdag 13 augustus 2005 worden alle records verpulverd! Belle kaapt voor de vierde maal op rij de Zomerhit in de wacht en nog sterker… haalt met meer dan 70% van de stemmen(!) de award "publiekslieveling" mee naar huis! Drie dagen later lijkt de populariteit geen grenzen te kennen… ook de kijkers van het populaire muziekprogramma "Tien om te Zien" kiezen massaal voor "Que viva la vida" en bekronen het met de "Tien om te Zien Trofee"!

Niet alleen in de zomermaanden kaapt Belle alle prijzen weg… op zaterdag 1 oktober wint Belle in een nokvol Sportpaleis de TMF-award “best female artist” en krijgt de fel begeerde titel “Beste Zangeres van België”!!!

Eind 2005 gaan ook in Nederland alle registers open: Belle trekt voor een Benelux Concert naar één van de grootste concerttempels…

prijs
6950.00 tape act excl BTW en geluid
 
12.500,00 excl btw
excl geluid incl 12 pers. band.
tijd

75  minuten met orkest

50 minuten 6950.00  tape act

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010