HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

ANNEMARIE VAN GAAL

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

ANNEMARIE VAN GAAL

Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Ze heeft haar eigen media en PR bedrijf waar ze o.a. de bladen AM Magazine en Femme uitgeeft. Daarnaast is ze de laatste jaren actief als investeerder in binnen- en buitenland, schrijft ze wekelijkse columns in het Financieel Dagblad en is ze commissaris bij een aantal bedrijven.

Annemarie van Gaal verhuisde op haar 27e naar Rusland om daar een joint venture voor de VNU te leiden. Na anderhalf jaar hief VNU deze joint venture op. Annemarie zag echter genoeg kansen op de Russische markt en startte met haar zakenpartner Derk Sauer een eigen uitgeverij ‘Independent Media’ welke binnen vijf jaar uitgroeide tot een van de grootste uitgeverijen van Rusland.

De televisiekijker kent Annemarie als dragon in het KRO programma ‘Dragon’s Den’ waarin beginnende ondernemers de mogelijkheid krijgen hun zakelijke droom waar te maken door aan een jury hun plan uiteen te zetten. Ook was zij te zien in het NCRV programma ‘Ten Einde Raad’ waarin zij mensen hielp die in de ambtelijke molen zijn vastgelopen. Momenteel is zij bij RTL te zien in het enorm populaire‘Een dubbeltje op zijn kant’ waarin zij samen met John Williams gezinnen met financiële problemen weer op weg helpt. Onlangs verscheen haar eerste boek 'Succes' waarin zij concrete adviezen en inzichten geeft voor een financieel onbezorgd leven.

Tijdens haar optredens in het land boeit Annemarie haar publiek als geen ander als ze vertelt hoe overleven in Rusland leidde tot een enorm succes en hoe je kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze situaties. Ze levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Annemarie van Gaal is te boeken als o.a. gastspreker en dagvoorzitter waarbij ze zeer inzichtgevend en buitengewoon inspirerend is.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..