HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

4975,00 euro excl BTW
Het optreden van Anita Meyer duurt 1 x 30 minuten. Het optreden is inclusief monitorset en/of A-set (tot ca 300 personen)

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN
ANITA MEYER
Anita Meyer is al jaren favoriete zangeres van vele Nederlanders. Zij is niet van het podium te slaan en treedt nog regelmatig op bij bedrijfsfeesten en recepties.

Anita Meyer -in 1976 landelijk doorgebroken met Hans Vermeulen's " The Alternative Way" - mag nog altijd overkomen als het ideale buurmeisje met de gouden keel, haar staat van dienst is even lang als indrukwekkend.
Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd haar brandende liefde voor muziek geweest. Weliswaar heeft de geboren Rotterdamse zich in de loop der jaren regelmatig tot opvallende zijsporen laten verleiden, ze waakte er ook altijd voor niet te verdwalen. " Zingen is nu eenmaal mijn grootste talent, dus dat moet voorop blijven staan" , aldus Anita, die derhalve voorzichtig is daar waar het escapades als actrice, presentatrice en liedjesschrijfster betreft.
Niettemin was ze (bijvoorbeeld) het stralende middelpunt in de muzikale televisieserie " Anita And The Kids of United Europe" en was ze andermaal de spil van een on-Nederlandse spektakelshow met het Metropole Orkest in Ahoy.
Behalve dat ze niets anders wil (" Rustiger aan doen is niets voor mij" ), moet ze wel in beweging blijven omdat Nederland een klein land is en ze al dik twintig jaar doorgaat als's lands populairste zangeres. Immers na het doorslaande succes van " Why Tell Me Why" in 1981 heeft Anita haar nationalenummer-1-statusalleen maar verder uitgebouwd.
Omdat Anita vooral wil doen wat ze leuk vindt laat ze zich zo nu en dan verleiden tot nieuwe avonturen. Zo trad ze in 2005 op als teamcaptain in het succesvolle TV programma  “Het gevoel van …” en stond ze als speciale gast geprogrammeerd tijdens het TROS Muziekfeest voor een uitverkochte Amsterdam Arena.
Nieuw hoogtepunt in Anita’s imposante carrière vormen de optredens in Ahoy waar zij gedurende 13 dagen een van de sterren was tijdens Musicals in Ahoy 2006 naast o.a. de Amerikaanse superster Vanessa Williams.
Najaar 2006 voegt zij weer een nieuw hoofdstuk aan haar carriere toe als zij de rol speelt van de oude wijze kat Grizabella in de Joop van den Ende productie CATS.
Naast al deze nieuwe initiatieven gaat Anita rustig door met optreden overal in het land. Want zoals ze zelf zegt “ Rustig aan doen is niets voor mij en zingen is het leukste wat ik kan doen “. Daarmee heeft deze vakvrouw die al dertig jaar doorgaat als 's lands populairste zangeres na de doorslaande hitsuccessen uit de jaren ’80 haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd.
In 2008 deed Anita een groot aantal gastoptredens bij de luchtmachtkapel in het kader van de concertenreeks Hollywood in concert. Deze gastoptredens verzorgde Anita samen met Lee Towers

Aanhoudend succes berust nooit op toeval!
prijs 4975,,00 exclusief btw
tijd 30 minuten

 

Hits
Alternative Way
Why tell me why
They don’t play our lovesongs
Run to  me (Lee Towers)

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
:: BOEKINGEN ::
 

 

 
 •  

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010