HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

1590,00 excl BTW

excl reiskosten 0,35 per km vanaf Wormer

tijd

4 uur

 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INFORMATIE OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN ALL ROUND TRIO

ALL THE BEST

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js boven het budget? Luister eens naar de demo's (opvraagbaar) en begrijp meteen wat voor alternatief wij u te bieden hebben.
 
U houdt niet van palingpop? Ook dan kunt u ons bellen. Hun overige repertoire bestaat uit de meest uiteenlopende Nederlands- en Engelstalige wereldstukken, geschikt voor bijna elk soort evenement of feest. Zij spelen op een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is en met een muzikale ‘swing’ waarbij het moeilijk stilzitten is! Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Bijna alle toppers komen langs.
Ze hebben hunsporen in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend, uw gasten zijn dan ook verzekerd van enkele uren topvermaak.
 
Toetsenman/Accordeonist/saxofonist Dick Plat (de componist van de evergreen ‘Mooi Volendam’) versterkte ruim 20 jaar lang de gelederen van BZN en heeft met deze meest populaire band van Nederland de gehele wereld gezien. Zijn bijdrage aan ALL THE BEST is even divers als muzikaal verassend.
 
Gitarist/zanger John Meijer is o.a. de ex-gitarist van BZN en heeft als bandleider van ‘Next One’ jarenlang  getoerd met George Baker, Harry Slinger, Anny Schilder, Piet Veerman en Jan Smit;
Bandleider/contrabassist en basgitarist Fred Snel heeft als vaste begeleider gewerkt met Don McLean, Thérèse Steinmetz, Ramses Shaffy, Liesbeth List, Marco Bakker, Gerard Cox, Mini & Maxi en vele anderen;
 
Op verzoek spelen zij ook akoestisch en/of mobiel. Voor kleine partijen/feesten zijn zij desgewenst ook als duo met zang, gitaar en contrabas beschikbaar. Voor de grotere partijen/feesten kan het trio aangevuld worden tot kwartet met een slagwerker/percussionist.
 
 
De prijs voor een speelduur van 4 uur en korter bedraagt € 1590 voor het trio en € 1160 voor duo met gitaar, contrabas en zang.  Verlenging per half uur € 115 (trio) en € 75 (duo). De prijzen zijn ex BTW en reiskosten à € 0,35 per km vanaf Wormer v.v. en inclusief licht en geluid.
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010