HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

 

PRIJS 1695.00 excl BTW

duur optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN
ALEX

Bij ieder optreden geeft Alex datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een professionele en zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er bijna letterlijk vanaf vliegen feestuhhhhhhhh!!!

Alex wordt gezien als één van de nieuwe sterren van Nederland. Onder andere Edwin Evers. Frits Spits, Karel van Kooten en Pierre Kartner hebben dit bevestigd.

Zijn single “Een bossie rode rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde in 2000 een nummer I notering in de vaderlandse hitlijsten. Gedurende het Carnaval was het de meest gedraaide plaat. De single stond 40 weken lang genoteerd in de Nederlandstalige Mega Top 30, behield drie weken de eerste plaats en eindigde vervolgens hoog in de Mega Top 100 van 2000.

Naast deze hitsingle kreeg Alex landelijke bekendheid dankzij optredens in diverse tv programma’s zoals “De Bus”, “De Aftrap”, “Shownieuws’, “Postcode Loterij Show” en live optredens in de Amsterdam Arena, Gelredome en het Arke Stadion. Voordat Alex doorbrak stond bij al in voorprogramma’s van grote artiesten zoals André Hazes, Sugar Lee Hooper, Ben Cramer, Harry Slinger e.v.a.

Op professionele wijze bracht hij de zaal in de juiste feeststemming voor de hoofd-artiest. Alex bestormt nu op eigen kracht grote zalen. Een dynamisch optreden, goede uitstraling en een groot enthousiasme staan aan de basis van een professionele presentatie. Alex zijn live-repertoire is al even boeiend als de zanger zelf. Van Marco Borsato tot Queen, alles is mogelijk. Met krakers als (uiteraard) “Een bossie rode rozen”. Gemoderniseerde en vooral swingende versies van “De Clown” en “Een Vrijgezel”, plus een perfecte Hazes medley gaat het dak er gegarandeerd af! De nadruk bij elk optreden van Alex ligt op FEEST, of liever feestuhhhhhhhh!!!

prijs 1695,00 excl btw
tijd 30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
:: BOEKINGEN ::
 

 

 
 •  

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010