HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs 1750,00
tijd  4 uur         

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN COMPLEET THEMAFEEST

MEE-ZING-FEEST/PIANO PARTY

Niets is zo gezellig als lekker meezingen en meedansen.

Dit is mogelijk met ons themafeest zonder thema eigenlijk.......Soms is het thema moeilijk te kiezen en met dit feest kun je alle kanten op ! Of bedenk uw eigen thema...Wij spelen er wel op in..Gewoon gezellig dus..

Uw gasten worden verwelkomd door Theodorus met zijn accordeon, zodat uw gasten direct in feeststemming zijn door de vrolijke klanken.  Eenmaal in de zaal aangekomen zien uw gasten een prachtige witte vleugel waar achter Nick Jefferson zit.  Deze zal de gehele avond uw verzoekjes spelen en zingen, maar u ook zeker uitnodigen om zelf de microfoon ter hand te nemen

Tevens is aanwezig onze waarzegster Ruth The Truth ( op z'n Engels uitspreken graag ) Zij vertelt u alles over uw toekomst.

Als Theodorus is uitgespeelt met zijn accordeon en alle gasten binnen zijn blijkt Theo een perfecte tafelgoochelaar te zijn. Hij zal uw gasten verbluffen met pure close-up magic. Maar dat is nog niet alles..Theo is tevens ballonnenkunstenaar. De meest fantastische creaties weet hij te maken van het slappe rubber. Zo nu en dan zingt Theo mee met Nick...Een echte duizendpoot dus.

 

De pianoshow  is een unieke pianoshow gebracht door podiumbeest mega-zanger en stemmenimitator Nick Jefferson.
Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar Nick gaat nog een stapje verder.

Ten eerste de zanger/pianist Nick Jefferson zelf. Deze weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer ! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij.

Het repertoire van Nick is bijna onbeperkt. Van the early 50ís tot 2012. Nick treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties.

Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Een geavanceerd systeem zorgt ervoor dat de muziek en tekst gelijk lopen.

Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers.
De speeltijd is 4 x 50 minuten. In de pauzes draait passende muziek door via onze geluidsinstallatie.

Een feestelijke avond met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad.

INCLUSIEF :

 • Nick's Pianoparty
 • waarzegster Ruth
 • Accordeonist en tablemagic Theodorus
 • licht en geluid tot 200 personen
 • reiskosten

De prijs voor dit feest is slechts 1650.00 euro excl BTW

Eventueel aan te vullen met nog meer entertainment zoals een sneltekenaar, animatie, attracties, decor etc..Informeer gerust naar de voordelige mogelijkheden.

 

prijs 1750,00
tijd  4 uur                                 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..