HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

PRIJZEN OP AANVRAAG.

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INHUREN VAN

BARS

BRUINE BARS

Wij beschikken over  verschillende oudbruine cafébars. Deze bars zijn volledig operationeel en worden dus geleverd inclusief spoelbak, snelkoeler, koelkastje en achterkast. We hebben zelfs verschillende gangbare tapkoppen op voorraad.Als watertoevoer en afvoer zich binnen 15 meter bevinden, sluiten wij dit aan.

Onze schitterende bars kunnen op elke locatie geplaatst worden, met de volgende criteria:
- De locatie is gelijkvloers met minimale deurbreedte van 90 cm.
- Bij een locatie op hogere etage moeten de liftmaten overeenstemmen met de barmaten. Wij hebben al een bar vanaf 2 meter breed.

Naast deze bars beschikken wij over diverse decoratiematerialen om uw gehele locatie de sfeer van een bruincafé uit te laten ademen. Denk dan aan cafétafels met caféstoelen, biertonstatafels, decorwanden, schilderijtjes, tafelkleedjes en muziek.

Wij plaatsen de bars in samenwerking met uw cateraar of geheel zelfstandig.

METATALLIC BAR

In deze moderne tijd kunnen we natuurlijk niet achterblijven. Daarom hebben we een 'metaallookbar' ontwikkeld. Met de looks van deze tijd is dit een sieraad voor elk up-to-date evenement.
 


Deze imposante bar van 6 meter breed en ca. 1.30 hoogte heeft een 20 cm dik blad. Hij is voorzien van imitatiemetaal en sfeervolle verlichting. Het metaal is zilverkleurig en beslagen met klinknagels voor een meer robuuste uitstraling. De twee tappunten, spoelbak, snelkoeler en koelkast zorgen voor een evenementenbar met een capaciteit tussen de 100 en de 1000 gasten.

Deze bar is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld Fabricstyle, danceparty's, Warehouse, sixties, seventies en futuristische party's.

Gezien de grote vraag naar deze bar hebben we een extra metaallookbar erbij gemaakt van circa 4 meter breed. Deze bar is eveneens voorzien van achterkast, spoelbakje, koelkast en snelkoeler.

Daarnaast beschikken we over een balkconstructie die bijvoorbeeld over een dansvloer geplaatst kan worden. De imposante 'metalen balken' zijn ca. 40 cm bij 40 cm en het lijkt of ze beslagen zijn met klinknagels. Breedte 10,50 mtr bij 6,50 mtr en ca. 3,15 mtr. hoog

Om het geheel compleet te maken beschikken wij over statafels en meubilair in aluminium en 'oud ijzer'.

DIVERSE BARS

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze fraaie wijnbar. Deze bar is moeiteloos in elk mediterraan feest te plaatsen. Of u een Frans, Italiaans of Spaans feest heeft; wijn moet er vloeien! Deze bar kan eventueel aangepast worden zodat er ook bier uit getapt kan worden. De achterkast met wijnvaatjes is puur decoratie, hieruit komt geen echte wijn.Misschien voelt u meer voor onze hartverwarmende tropische cocktailbar. Een levervormig blad rustend op twee oliedrums, volledig voorzien van bamboepalen. Het jute dak hangt ook tussen het bamboe. Het kleine lichtslangetje tussen de palen met gekleurde verlichting maakt het geheel af. Een ideale bar voor uw tropisch of zomerse feest.We beschikken ook over een gezellige bar in zestiger jaren stijl. Met vrolijke kleuren, verlichting, spiegel en krijtbord waarop mededelingen gedaan kunnen worden. Iedereen krijgt de vibraties en dat nostalgische 60's gevoel.
Deze bar is ideaal om cocktails, milkshakes of andersoortige dranken uit te delen.Wij beschikken over meerdere ruwhouten voorzetbars. Deze bars zijn 2.10 m breed en hierin past een zogeheten evenementenbar, zodat u naar hartelust een biertje kan tappen. Mocht u niet over een evenementenbar beschikken, kunnen wij deze ook leveren.
Onze voorzetbars zijn ideaal om een bar snel om te toveren in een bepaalde sfeer. U kunt de kramen ook gebruiken als buffetkraam.


Wij beschikken over verschillende soorten dakjes, dit maakt de bars uitermate geschikt voor: winterfeesten (voorzien van ski's a.d voorzijde), countryfeesten (met een koeienhuid en zadel) of tropische feesten (voorzien van bananenbladeren en bloemslingers).

Bij de themabars beschikken wij natuurlijk ook over passende aankleding en decoratie.

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..